Doe-het-zelf indicator
voor een indicatie van de omvang ervan

Je hoort het vaak genoeg: “Er zit veel meer in de organisatie dan eruit komt.”

Maar wie weet waar dat vermogen zit? Wie durft dat te benoemen? Wie kan zeggen hoeveel? Wie kan en wie doet daar wat mee? Even zovele vragen die vaak blijven liggen zonder antwoord en zonder gerichte actie. Omdat dat onbenutte vermogen voor veruit de meeste leidinggevenden en managers niet open en bloot zichtbaar is. En als ze het wel zien durven zij er even zo vaak niet aan te komen vanwege de grote gevoeligheid. Wij noemen dat onbenut vermogen dat gevangen is in emoties. En zolang die emoties daarvoor blijven liggen komt dat vermogen niet vrij beschikbaar. Terwijl u daar wél maandelijks voor moet betalen in de vorm van salarissen! 

U vraagt zich nu mogelijk af: “Om hoeveel vermogen het gaat?” Met andere woorden: “Loont het de moeite om dat te willen weten?” Met deze indicator kunt u daar zelf een reëel beeld van vormen.

U krijgt aan de hand van een aantal vragen een indicatie van de omvang van het mogelijk aanwezige Mentaal Verzuim in uw organisatie én hoe groot de vermijdbare kosten daarvan zijn.

De uitkomsten van deze test zijn geheel vertrouwelijk en anoniem. U zult op geen enkele manier hierover benadert worden. En er wordt niets geregistreerd.  Klik voor de Doe-het-zelf test  op de afbeelding hiernaast. OP UW LAP-TOP OF COMPUTER omdat deze test te breed is voor uw mobiele telefoon!!